top of page

ADOBE CREATIVE CLOUD VOOR TEAMS

ALTIJD UP-TO-DATE MET ADOBE CREATIVE CLOUD

Creative Cloud combineert alles wat je nodig hebt om je beste werk te creëren. Met één lidmaatschap krijgen jij en je team toegang tot de allernieuwste versies van alle professionele creatieve desktoptoepassingen van Adobe, zoals Photoshop®, Illustrator® enzovoort — plus nieuwe functies en upgrades zodra ze beschikbaar zijn.

Met de functies voor cloudopslag en de synchronisatie van bestanden krijg je veilig toegang tot je bestanden, waar je ook bent, zelfs op je mobiele apparaten. Bovendien kun je eenvoudiger dan ooit concepten delen met klanten en collega's. Met de cloudgebaseerde services kun je websites, mobiele apps, iPad-publicaties en content voor elk medium of apparaat maken en publiceren. En door de integratie met Behance® kun je je aangepaste portfolio op je eigen URL publiceren en kun je gebruikmaken van 's werelds grootste creatieve gemeenschap om inspiratie op te doen, feedback te krijgen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Creative Cloud biedt een dashboard voor je hele creatieve wereld, waarmee je je ideëen, bestanden, lettertypen, instellingen, meldingen, desktoptoepassingen en teamleden kunt synchroniseren.

VALUE INCENTIVE PROGRAMMA (VIP)

Onze klanten kunnen lid worden van het VIP om Creative Cloud voor teams aan te schaffen via Informac. Aan het VIP-lidmaatschap zijn geen kosten verbonden.

Een van de unieke voordelen van VIP is dat u de Adobe-producten op lidmaatschapsbasis direct kunnen downloaden en implementeren, terwijl de factureringscyclus nog wordt verwerkt. Je werknemers en teamleden hoeven niet meer te wachten tot het bestelproces is voltooid. Zodra er een werkpleklicentie aan hen is toegewezen, kunnen ze aan de slag met de producten. 

bottom of page